Monday, June 30, 2003

uh uh not cool
(from bring it on, just was watching that)

I FEEL SO SPECIAL! FELICIA MADE MY SONGS PAGE AND DANIEL MADE ME THIS, (BY THE WAY CHECK OUT MY SONGS PAGE CLICK ON LYRICS, K THANKS) THANKS DANIEL! I LOVE THIS! EXCEPT I HOPE THAT GIRL IS NOT DEAD...=)
ALSO MAYBE NOT TOO SPECIAL DUE TO ALL MY COMMENTS ARE ERASED SO SINCE I DONT HAVE THEM IT SAYS NO ONE LOVES ME...HMM HAHA LOVE YA DANNY BOY! =)

K SO HERE IS WHATS UP, WHEN I AM WITH HIM, I DONT WANT ANYTHING MORE THAN A FRIEND, WE ARE SO COOL TOGETHER, ITS SUPER FUN. WHEN I AM AWAY FROM HIM I MISS HIM AND I WANT HIM AND I JUST WANT TO BE AROUND HIM AND WHEN HE TALKS ABOUT HER, ooo, DONT LIKE THAT, EXCEPT WHEN HES MAD AT HER, HAHA, JUST JOKING ACTUALLY IM NOT. ANYWAY IF ANYONE CAN HELP ME OUT INTERPRET THAT AND SEE IF YOU THINK I LIKE HIM MORE THAN A FRIEND BECAUSE I DO NOT KNOW. ALSO, JUST COMMENT EVEN IF YOUR NOT GIVING ADVICE SO I FEEL LIKE AT LEAST ONE PERSON LOVES ME. =)

SUMMER SCHOOL IS ALMOST OVER, PRAISE THE MOFO-ING LORD. ACTUALLY I MIGHT MISS IT, TODAY THE 19 YEAR OLD HUNK (HAHAHA WHO SAYS HUNK??) ASKED ME IF I HAVE A BOYFRIEND...OOO! BUT RIGHT NOW I AM PROCRASTINATING BECUASE I HAVE THIS HUGE 5 PAGE INTERVIEW PROJECT DUE WEDNESDAY AND I HAVENT COMPLETELY INTERVIEWED ANYONE. SOO... I SHOULD BE FINE DONCHA THINK?

k im getting sick of caps lock. anyway so im starting to miss all my aquaintences at school. my friend still has my yearbookso i dont have any of the numbers of the people i wanted to hang out with that i normally dont. ya know? anyway i better get started on that damn project, thanks again to daniel who designed this for me!

I have an awesome page design and comments. Oh how I want Daniel. He helps me out with every little problem.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?